3 tips om meer naamsbekendheid te realiseren voor je loodgietersbedrijf

De perfecte werkplek voor een loodgieter
October 23, 2018
Waarom een loodgieter in dienst nemen voor de verkoop van je huis goed kan zijn
October 23, 2018
Show all

Als lokaal loodgietersbedrijf maak je doorgaans geen gebruik van uitgebreide radio- of televisiereclames om nieuwe klanten naar je bedrijf te trekken. Er zijn echter voldoende andere mogelijkheden om de naamsbekendheid van een loodgietersbedrijf te vergroten! In dit artikel geven we je drie handige tips, die je hierbij kunnen helpen. Des te groter je naamsbekendheid is, des te groter zal ook de kans zijn dat nieuwe klanten voor de hulp van je loodgieters kiezen.

 

Tip 1: maak gebruik van bedrukte bedrijfskleding

Een van de mogelijkheden om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten, is het laten bedrukken van je bedrijfskleding. Zorg bijvoorbeeld dat het logo van je loodgietersbedrijf op je kleding gedrukt wordt, laat de website op je werkkleding drukken, enzovoorts. Er zijn verschillende websites waar je deze bedrukte bedrijfskleding kunt bestellen. Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Tip 2: laat ook je bedrijfswagen van een bedrukking voorzien

Niet alleen je bedrijfskleding kun je laten bedrukken, ook je bedrijfswagen kan van een logo worden voorzien. Zeker voor lokale loodgietersbedrijven kan dit erg interessant zijn! Zij rijden immers veel rond in het gebied met potentiële klanten. Des te meer mensen het logo van je bedrijf zien, des te groter je naamsbekendheid na verloop van tijd ook zal zijn!

 

Tip 3: kies voor lokale internetmarketing

Steeds meer mensen zoeken op internet naar vakmensen, als zij klussen binnen of rondom hun woning uit willen laten voeren. Ook voor een loodgietersbedrijf is het om die reden belangrijk om een website te hebben. Door voor lokale internetmarketing te kiezen, kun je mensen uit je eigen regio naar de website van je loodgietersbedrijf trekken. Schakel een internetbureau in om je hierbij te laten helpen. Zo weet je zeker, dat de campagnes effectief zullen zijn!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.