Een trap te renoveren? Dit maakt het een stuk eenvoudiger

Inspiratie voor een nieuwe trap
December 27, 2018
Hoe kun je een goede loodgieter voor noodgevallen vinden?
February 20, 2019
Show all

Ben je op zoek naar een goedkope manier om je trap een nieuwe look te geven? Een nieuwe trap laten maken is vaak best wel prijzig, renovatie is dan een voordeligere optie. Ook op dit gebied zijn er verschillende mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen de overzet treden te laten vervangen. De trap krijgt daardoor wel een nieuwe look en kan bovendien weer een hele tijd vooruit.

Past het op de trap en passen bij de trap?

Er zijn twee dingen heel belangrijk als je gaat voor nieuwe treden op de trap. Allereerst is het praktische van belang, passen de nieuwe treden op de huidige trap. Het is nog niet zo eenvoudig om dit op te meten. Maar ook hiervoor kun je een specialist inschakelen. Het bedrijf Next Step doet dit graag voor je. Dit is onderdeel van de traprenovatie maatwerkdiensten die er beschikbaar zijn.

 

Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat de traptreden er mooi uitzien. We houden er daarom ook rekening mee dat deze passen bij de huidige trap.

 

Kies voor kwalitatieve overzet treden

De overzettreden die wij maken zijn van de beste kwaliteit materialen gemaakt. Het hout is altijd ecologisch verantwoord en is voorzien van de nodige labels om dit te bewijzen. Milieuvriendelijker kan het niet dus het is verantwoorde keus. De bovenste laag van de traptreden wordt voorzien van het materiaal HBL wat slijtvast is. De treden slijten daarom niet snel.

 

Alles op het gebied van Traprenovatie

Heb je interesse in nieuwe traptreden of wil je wellicht een gehele traprenovatie uit laten voeren? Volg de link in dit artikel en je komt terecht bij een specialist op het gebied van trappen renoveren. Laat het overzettreden plaatsen over aan een echte specialist!

 

Comments are closed.