Zelf stroom opwekken? Ontdek de zonneschans

Installatiewerkzaamheden zelf uitvoeren? Dit heb je nodig
December 27, 2018
Inspiratie voor een nieuwe trap
December 27, 2018
Show all

Wil je je woning zo duurzaam mogelijk inrichten en ook je eigen stroom opwekken? Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen aan te brengen op hun dak. Veel mensen weten echter niet dat het aanbrengen van de normale zonnepanelen niet het optimale rendement zal opleveren. Je kan vaak veel meer rendement behalen als je gebruikmaakt van een zonneschans. Hiermee wordt het ook een stuk eenvoudiger om de volledige ruimte op je dak te benutten. We vertellen je graag wat meer over de zonneschans en de voordelen ervan.

Het voordeel ten opzichte van traditionele zonnepanelen

Er zijn een aantal voordelen die een zonneschans interessant maken. Natuurlijk zijn zonnepanelen sowieso een goede investering, het is altijd voordelig als je zelf je stroom opwekt. Om het meeste licht te vangen worden zonnepanelen op een plat dak vaak schuin gemonteerd, dit wordt ook wel eens zonneschans genoemd. Op deze manier genieten de zonnepanelen langer van de zon, en meer zonuren betekent meer stroom.

 

De ruimte volledig benutten

De meeste daken hebben niet de hele dag zon, of zijn zelfs een groot deel van de dag in de schaduw. Als je gebruik maakt van een zonneschans dan wordt het ook een stuk eenvoudiger om de volledige ruimte op je dak te benutten. En ook meer zonnepanelen betekent natuurlijk weer meer stroom. Met een zonneschans wordt het makkelijker om de optimale opstelling op je dak te bewerkstelligen. De juiste benodigdheden hiervoor kan je eenvoudig online kopen, op Zonneschans.shop bijvoorbeeld.

Meer over de zonneschans te weten komen

Wil je meer weten over de Zonneschans en de voordelen ervan? Neem een kijkje op de bovengenoemde link en je vindt alle informatie op dit gebied. Er zijn ook diverse installateurs in te schakelen die je kunnen helpen met het aanbrengen van een zonneschans. Vrijwel altijd is er een installateur in je regio te vinden die je hierbij kan helpen.

Comments are closed.